31.10.2007 г., 11:04 ч.

Любовно зрънце 

  Поезия » Любовна
716 0 9

            Посветено

                                   на моето момиче…

 

 

Изгубих се във нашите мечти,

в желание да ме намериш и целунеш.

Изгубвайки се в твоите очи,

намерих радост и живот в тебе.

 

Дори пред теб застанал на колене,

аз искам да докосна твоята ръка,

а ти да вземеш малък къс от мене,

свободен за да мога да летя.

 

Позволи ми да те имам като слънце,

което грее в жадните ми дни.

И посаденото от нас любовно зрънце

в живота като цвете да цъфти!

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??