13.08.2010 г., 23:44 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
687 0 0

Любовта... загадка, а може би мечта?!

Чакаш я, но кога ли ще дойде тя?

Ще бъде ли истинска или ще е поредната лъжа?

Обичал ли си някога в живота си?

Знаеш ли какво е да боли?

Да искаш щастие да получаваш,

а сърцето само да кърви!

Сърце, пронизано с дълбока рана,

от една мечта – неизживяна.

Да искаш да си за любимия си най-желана,

да раздаваш обич

и накрая – нищо в замяна!

Любовта – радост или тъга?

Може би цял живот се питаме това.

И търсим в изгубените си души малко обич,

за да стоплим тъжните си дни.

Любовта... щастие за двама

или жива рана?!

Любовта... усмивка на лицето

или болка в сърцето?!

Любовта... като красив роман

или просто един копнеж желан?!

Любовта... сватба и деца

или сълзи в очите до смъртта!

© Диляна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??