6.03.2010 г., 20:33 ч.

Любовта 

  Поезия
962 0 2

Любовта

Тя е смисълът на живота ни,
тя е въздухът, който дишаме.
Тя е усмивката на лицата ни,
тя е човекът, когото обичаме.

Тя е ароматът на пролетни цветя,
носещ се из въздуха.
Тя е чудната музика,
обгърнала света.

Тя е лятното жарко слънце,
тя е необятното синьо море.
Тя е светлият лъч надежда,
тя е просто – любовта.

Тя ни връхлита,
когато най–малко я очакваме.
Тя ни белязва
със свойте стрели отровни.

Тя ни понася
на своите крила.
Тя е вечна,
дори и след смъртта.

© Николина Хо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??