7.04.2013 г., 18:32 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
671 0 2

Сладко нещо е любовта

и е тъй красива, като пролетта,

виждаме я в двете грейнали лица,

в две туптящи пламенни сърца.

 

Най-приятна за влюбените е нощта,

таз приятелка на любовта.

 

Влюбените гледат замечтано звезди красиви,

над тях простира се нощта -

единствена свидетелка на любовта

и милва ги със своята нежна майчина ръка.

 

В очакване на Новата година

туптяха заедно две сърца,

прегърнати, усмихнати, щастливи,

целувайки се, вплели те ръка в ръка!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??