25.12.2015 г., 18:39 ч.

любовта 

  Поезия
286 0 0

Като роса събрана в цветчето уханно,

Като кристалче сол в сълзата на девойка,

като звънче в гласеца на потока

любовта е светлоока…

Като песъчинка от седеф в морето

като пламъче , трептящо пред икона,

като тревичка цъфнала на съмване,

любовта е тиха и скромна.

 

© Юлия Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??