Любовта е несигурна, тайна, разрушителна, унищожаваща, самотна, тъжна, подтисната, мъчителна, жестока, единствена, обезсърчена, ужасна, напрегната, оспорвана, капризна, нараняваща, наивна, неудобна, безотговорна, малодушна, несправедлива,лукава, безпощадна, фалшива, незаслужена, мрачна, неудовлетворяваща, нагла, егоистична, злобна, лъжовна,ледена, изпепеляваща, агресивна,срамна, разгневяваща, цинична, себична, изолираща, завистлива, горчива, нещастна, сенчеста, безсърдечна, яростна,кървава, коравосърдечна, чудовищна, съмнителна, отхвърлена, несподелена... Но и страстна, разпалена, желана, мъдра, ценна, силна, преодоляваща, духовна, възвишена, радостна, луда, отговорна, смирена, изненадваща, утешителна, свободна, изкусителна, интригуваща, справедлива, мощна, търпелива, успокоителна, очарователна, обаятелна, импулсивна, значима, благодатна, спонтанна, примамлива, съблазняваща, чиста, жива,дръзка достойна, искренна, неубоздана, горяща, възнаграждаваща, всемирна, жизнерадостна, състрадателна, мечтана, емоционална, звездна, щастлива...
Следващо от категорията
Следващо от автора