23.02.2010 г., 10:49 ч.

Любовта 

  Поезия » Философска
553 0 0

Любовта, велика и единствена,
веднъж в живота се случва.
Мислим си, че е измислена,
докато на вратата ни не почука.
Химични реакции протичат,
поставените маски като боя се стичат.
Страстите бушуват,
хормоните лудуват...
И в миг без усет изричаме
думите най-съкровени: "Обичам те!"
И всичко става цветно,
като картина с акварели,
светът изглежда чудесно,
към безграничното щастие път сме поели...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??