29.11.2007 г., 15:57 ч.

Любовта 

  Поезия » Любовна
871 0 8

Влюбих се в теб случайно,

нямам вина за това,

исках да бъде безкрайно,

но ти уби любовтта!

 

Силно обичах те лудо,

сляпо ти вярвах,

влюбена бях, но ти ми отряза

крилата,с които живях.

 

Как да обикна друг ми кажи?

Как да обикна без твоите очи?

Как да живея, да дишам?

Боли!

Как да се смея отново?

Мълчиш!!!

 

Всичко ме връща само

към теб, всяка дума,

всеки предмет.

Спомени ето нахлуват

със мен и не мога без теб

нито ден...

© Ивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??