Любовта боли
Злоба, насилие,
после мили думи и целувка.
Казваш ми "обичам те",
но отново нараняваш ме.
Това е един кръговрат,
в който ти и аз въртим се.
Забавно е,
понякога болезнено.
Лъжи, отново телефонът ти звъни.
Пак е тя, пак лъжеш я,
че си зает и оставаш с мен.
Раздвоен, не може да решиш,
дали с мен да продължиш.
Омръзнала съм ти? Нима!
Ето причина
да си тръгнеш пак
и да изречеш поредната лъжа.
Върви, нека кръговратът продължи.
© Нели Колева Всички права запазени