Dec 6, 2008, 8:55 PM

Любовта боли 

  Poetry » Love
549 0 0

Любовта боли

 

Злоба, насилие,

после мили думи и целувка.

Казваш ми "обичам те",

но отново нараняваш ме.

Това е един кръговрат,

в който ти и аз въртим се.

Забавно е,

понякога болезнено.

Лъжи, отново телефонът ти звъни.

Пак е тя, пак лъжеш  я,

че си зает и оставаш с мен.

Раздвоен, не може да решиш,

дали с мен да продължиш.

Омръзнала съм ти? Нима!

Ето причина

да си тръгнеш пак

и да изречеш поредната лъжа.

Върви, нека кръговратът продължи.

© Нели Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??