16.07.2008 г., 16:37 ч.

Любовта е... 

  Поезия » Любовна
623 0 2

Какво е любовта?

Една рана в твоята душа,

която изгаря без милост твоето сърце

и те оставя отправен към небето с молещи ръце.

 

Какво е любовта?

магия, която владее света...

... и ти причинява безброй мечти

и милиони радостни и горчиви сълзи.

 

Какво е да обичаш?

Да се раздаваш, дори от себе си да се отричаш.

Да даваш, без да можеш да се спреш...

... да си готов, без да мислиш, всичко да дадеш.

 

Какво е да обичаш?

Един човек с различни имена да наричаш...

да гледаш право в неговите очи

и да виждаш там себе си и бъдещето ви.

 

Какво е да желаеш?

За една любов красива да мечтаеш,

да се надяваш на една сбъдната мечта,

да можеш да познаеш това чувство ЛЮБОВТА!!!

 

© Брияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??