Какво е любовта?
Една рана в твоята душа,
която изгаря без милост твоето сърце
и те оставя отправен към небето с молещи ръце.
Какво е любовта?
магия, която владее света...
... и ти причинява безброй мечти
и милиони радостни и горчиви сълзи.
Какво е да обичаш?
Да се раздаваш, дори от себе си да се отричаш.
Да даваш, без да можеш да се спреш...
... да си готов, без да мислиш, всичко да дадеш.
Какво е да обичаш?
Един човек с различни имена да наричаш...
да гледаш право в неговите очи
и да виждаш там себе си и бъдещето ви.
Какво е да желаеш?
За една любов красива да мечтаеш,
да се надяваш на една сбъдната мечта,
да можеш да познаеш това чувство ЛЮБОВТА!!!
© Брияна All rights reserved.