18.02.2016 г., 21:13 ч.

Любовта е.. 

  Поезия » Любовна
447 0 1

Понякога...
Любовта е илюзия,
болка, мъчение.
Любовта е връзка,
изградена с доверие.
Любовта е вечна
само в мечтите.
Любовта е щастие,
изпълващо дните.
Любовта е рай в кавички,
изпепеляващ душата.
Любовта е опора,
свързваща сърцата.
Любовта е силен вик
на ням герой.
Любовта е магия
и усмивки безброй.
Любовта е песен,
на мнозина позната.
Любовта е често,
дори и неосъзната.
Любовта е смисъл,
изпълващ живота.
Любовта е по-скъпа,
от хиляди банкноти.
Любовта е надежда,
поредно обещание.
Любовта е мъка,
носеща разочарование.
Любовта е заблуда,
едно безвремие.
Любовта е лъжата-
''добре без теб ми е".
Любовта е заслепена
от гордост и инат.
Любовта е портал
към различен свят.
Любовта е сюжет,
на поредната пиеса.
Любовта е приказка
за принц и принцеса.
Любовта е обаждане,
така и не получено.
Любовта е чувство,
в сърцето заключено.
Любовта е клюка,
навред разпространявана.
Любовта е богатство,
в душата съхранявано.
Любовта е белег,
за цял живот оставащ.
Любовта е ''влюбен'' поглед,
често заблуждаващ.
Любовта е добро и зло,
в едно събрани.
Любовта е истинска,
от съдбата щом сме избрани. 

                           Н.В

© Нелина Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??