9.07.2011 г., 18:53 ч.

Любовта е глуха 

  Поезия
472 0 1

От мен не искай да ти обещавам
грандиозност, чувственост и плам!
Не желай и да ти посвещавам
стихове от някой си поет голям!

 

В обич гласно няма да се вричам
и на колене клетви няма да ти дам.
Онова, че истински ще те обичам,
ще го отстоя в сърцето си... но сам!

 

Защото обясненията празни, сухи
чувствата ни с мъх ще преобличат
истински - любовите са глухи,
а не слепи, както ги наричат.

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??