10.08.2016 г., 8:40 ч.

Любовта е жива 

  Поезия » Любовна
1042 2 5

 

 

 

Свири цяла нощ щурче

как успява без да спира

омайно ни разказва, че

любовта е вечна, жива.

 

Как пътува по света

със гъдулката вълшебна

срещнало се с любовта,

но изгубило я в бездна.

 

Че от вечни времена

любовта с небесна сила,

идва винаги сама

и самичка си отива.

 

Свири бедното щурче,

свири,до зори ,не спира

казва,че едно сърце

жадно за любов умира.

 

 

 

 

 

© Рени Маргина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??