14.11.2007 г., 22:34 ч.

Любовта е късче тишина 

  Поезия » Любовна
782 1 20
 

 

 

Стига ми и само да мълча.

А ти да мислиш, че се притеснявам.

И така, чрез тази тишина,

дистанцията помежду ни да скъсявам.

Дорде взаимно се допрат,

изтръпнали от чакането устни,

и жадна за обичане душа,

като дива орхидея да разцъфне.

 

 

Тогава любовта е тишина,

разливаща се по стените на сърцето.

Изпълваща отвътре топлина

със приливи на нежност от ръцете.

Приливи... вълна след вълна,

на взаимното, пълно поглъщане.

И любов е, дори без слова.

И целувам и нежно прегръщам те.

 

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??