21.02.2010 г., 14:49 ч.

Любовта е твърде недостатъчна 

  Поезия » Любовна
805 0 7

 

                                Юлето & Канибал

 

- Не ми се слуша вече за любов,

не искам да  твърдиш, че ме обичаш.

По дяволите тоя славослов -

ако си само влюбен, ти си никой!

 

-Каква любов - та тя е само пепел,

която пак се сипе върху нас,

но има нещо много-много светло -

онази кръвожадна дива страст!

 

- Така е, скъпа, пак си адски права,

отвсякъде се носи дъх на страст

и няма тя да се стопи в забрава,

защото ще сме вечни ти и аз!

 

- И в този, и във другите животи

ще пее тихо нещо между нас,

любов, деца, мечти... и нещо още –

безкрайната и вечна наша страст...

© Юлиана Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??