20.04.2007 г., 9:03 ч.

любовта е всичко 

  Поезия
820 0 2

НА СВЕТА ИМА ДВА ВИДА ВОДКА-топла и СТУДЕНА

Животът е кратък-Изкуството---ВЕЧНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



  Всички сме смъртни - животът е миг                     ...
  Всеки с това е съгласен                                           ...                            
  Всеки ден има по някой смъртник                        ...
  ярно е"... той ни приглася                                     ...
  С  игурно има и хубав живот                                    ...
  И  скам да вярвам, че има                                          ...
  Ч  исто погребан е в някой кивот                            ...
  К  арма това е, любима                                               ...
  О  твратително-нежен и съвсем непотребен         ...
  Е  ротичния привкус обзема ме цял                         ...
  Л  удо влюбен се чувствам - напълно обсебен         ...
 ръп" слушам - съвсем онемял                            ...
   Б  ели нощи сънувам на север, на изток                  ... 
   О  старявам с любов и с любов ще умра                   ...
   В  ярвам в тази измислена истина                             ...
   ВЯРВАМ - ИМА ЛЮБОВ СЛЕД СМЪРТТА!...

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??