19.08.2006 г., 11:25 ч.

Любовта е за двама 

  Поезия » Любовна
1988 0 2

Няма планина толкова висока,
че да не мога да прехвърля.
Защото аз те обичам
и с друга не те споделям.
Няма река толкова дълбока,
че да не мога да я преплувам,
и пак да съм със теб -
до края на света.

Няма жена с толкова чиста душа,
че да я объркам с теб, любима.
Няма жена, на която да мога
да се възхищавам само като диша.
Обичам те, искам да съм с теб.
Просто искам да видя...

Как мечтаем двама ние сега.
Как се държим за ръка.
Да чувам твоя глас -
как нашепва той за нас.
Ти си моята любов.
И любовта - тя е за двама.
Нека аз съм твоят герой...
А ти моята любима...
Ти си моята любов.
Ти си моята любов.

С мен ще имаш всичко, мила.
Защо? Ти не трябва да си сама.
Моля те аз сега: "Само ела".
Нека те направя щастлива, моя любима.
Ще броим звезди през нощта -
двама прегърнати под небесата.
Ще гледаме вълшебната дъга -
щастие през дъждовните времена.

Обичам те непоносимо много,
толкова, че да не мога да заспя.
И един сън ме преследва от време дълго.
Сън, за който живея, но и се плаша...
... сега ще ти кажа, че сънувам...

Как мечтаем двама ние сега.
Как се държим за ръка.
Да чувам твоя глас -
как нашепва той за нас.
Ти си моята любов.
И любовта - тя е за двама.
Нека аз съм твоят герой...
А ти моята любима...
Ти си моята любов.
Ти си моята любов.

© Илю Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??