23.07.2017 г., 14:35 ч.

Любовта е за Двама 

  Поезия » Любовна
487 3 6

Любовта е за двама приятелко, знаеш ли?

Лудост е да я търсиш там където я няма

всекидневно тя се доказва, не знаеш ли?

ти го обичаш, а той просто те смазва...

 

Любовта е за двама приятелю, разбираш ли ме? 

Щом я търсиш в празна душа ти се погубваш

тя е чувство, което те кара постоянно да тръпнеш

от мисълта, че някой обича точно теб...

 

Любовта е за двама човече, не знаеш ли?

Как ще искаш любов, щом не можеш да даваш?

Научи се първо себе си да обичаш и уважаваш

а после раздавай от себе си без да искаш нещо в замяна...

 

Любовта е за двама приятели, не за самотници

колко да сме обичливи, щом обичаме само и единствено нас си

истината е, че щом не можем да раздаваме душите си

няма да ни обикнат, а ще живеем със себе си...

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??