25.11.2008 г., 9:40 ч.

Любовта и мен омая 

  Поезия » Любовна
816 0 10
 

ЛЮБОВТА И МЕН ОМАЯ

 

При мен дойде Голямата любов!

Връхлетя ме с гръм във лятна буря.

За нея още аз не бях готов,

а тя оградата на самотата взе да ми разтуря.

 

Опитах се от нея да се скрия.

Атаките любовни исках да отбия.

Но неотклонно тя напредваше към мен

и най-накрая бях аз победен.

 

Сега се чудя и не зная,

защо ли дърпах се тогаз.

Откакто любовта и мен омая -

тъй щастлив се чувствам аз!

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??