21.12.2007 г., 15:17 ч.

Любовта, която ни срешна 

  Поезия » Любовна
734 0 7

Само колко те обичам, аз си знам.

И нека всичко в живота ни бъде като в храм.

Любовта променяла, не вярвах досега,

любовта ''крещяла'', че няма друг за мене на света.

Ти ме караш да летя,

само в твойто тяло усещам топлина.

Устните ми от желание горят

да те целунат пак със моята изгаряща страст.

Искам сега, после и завинаги да бъдем двама,

искам любовта, която ни срещна

да не се окаже след време погрешна!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??