19.12.2012 г., 0:29 ч.

Любовта ми е безкрила 

  Поезия
600 0 4

Тръгвам боса по снега

и всичките илюзии от себе си събличам.

Истината е в студа и болката,

в които тайно пак се вричам... 

 

Прегърната от собствените си ръце,

вървя. Не търся нежност и закрила.

Прости и ти, премръзнало сърце,

аз зная, моята любов отдавна е безкрила!... 

 

 

 

18.12.2012г.

© Моника Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??