19 дек. 2012 г., 00:29

Любовта ми е безкрила 

  Поэзия
599 0 4

Тръгвам боса по снега

и всичките илюзии от себе си събличам.

Истината е в студа и болката,

в които тайно пак се вричам... 

 

Прегърната от собствените си ръце,

вървя. Не търся нежност и закрила.

Прости и ти, премръзнало сърце,

аз зная, моята любов отдавна е безкрила!... 

 

 

 

18.12.2012г.

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??