Тръгвам боса по снега
и всичките илюзии от себе си събличам.
Истината е в студа и болката,
в които тайно пак се вричам...
Прегърната от собствените си ръце,
вървя. Не търся нежност и закрила.
Прости и ти, премръзнало сърце,
аз зная, моята любов отдавна е безкрила!...
18.12.2012г.
© Моника Стойчева All rights reserved.