1.09.2017 г., 8:10 ч.

Любовта на вълка 

  Поезия » Любовна
1005 0 2

Вълкът с вълчица се събира,

но никога със дворна кучка.

На питомно щом замирише,

зловещият му вой отеква звучно.

 

Вълчицата е дива, непокорна,

насреща хапе и ръмжи...

Но белезите ѝ любовни,

кръвта му карат да кипи.

 

В природата мелези не виреят –

катърът кончета не ражда.

Вълкът с вълчица се събира...

но никога със дворна кучка!

 

                             Tyson

© Цветан - Tyson Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??