Вълкът с вълчица се събира,
но никога със дворна кучка.
На питомно щом замирише,
зловещият му вой отеква звучно.
Вълчицата е дива, непокорна,
насреща хапе и ръмжи...
Но белезите ѝ любовни,
кръвта му карат да кипи.
В природата мелези не виреят –
катърът кончета не ражда.
Вълкът с вълчица се събира...
но никога със дворна кучка!
Tyson
© Цветан - Tyson All rights reserved.