11.08.2010 г., 12:16 ч.

Любовта не е просто заблуда 

  Поезия » Любовна
705 0 0

Любота не е просто заблуда,
да се лутаме с този мираж,
да живеем със друг и със друга...
да рисуваме този пейзаж...

А защо ли тъй силно обичали,
и способни докрай да дарим...
любовта си така сме отричали...
щом в сърцата не можем да спим?

Любовта не е просто заблуда,
тъй нещастни ни прави едно...
да живеем със друг и със друга,
а да бъдем едно същество.

ЛЮБОВТА НЕ  Е ПРОСТО ЗАБЛУДА!!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??