13.01.2006 г., 15:47 ч.

Любовта не е всичко 

  Поезия
837 0 6

Любовта не е всичко,но искам да обичам аз.
Не искам вече да се пазя и да мисля,че е грях.
Любовта не е всичко на този свят,но аз искам да се жертвам за нея-
дори и да горя после в Ад.
Любовта не е всичко,щом не е споделена.
Но нека!Въпреки всичко и всички-аз искам да живея.
Любовта не е всичко-понякога оставаш с разбито сърце.
Нищо,но преди това тя ще те извиси и ще ти поникнат криле.
Любовта не е всичко,но тя дава живот.
Любовта не е всичко,но......
всичко е ЛЮБОВ!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??