Какво ми идва да направя,
да поскачам, да нехая, да държа ръката ти
и търсейки следа да виждам ясно стъпките
оставени от Бог за нас, пред нас, след нас -
загадъчни и разни.
Остави се да се влюбиш, не търси, приемай,
пука ли ти, даже да загубиш,
чакай малко, да загубиш май е като да се влюбиш, да?
Да загубиш май е като да се влюбиш не за кратко.
© Мирослав Митов Всички права запазени