22.11.2011 г., 21:26 ч.

Любовта не идва само по веднъж... 

  Поезия » Любовна
1011 1 6

Не можеш да обичаш всеки мъж.

Дори и всеки мъж да те обича.

Любовта не идва само по веднъж,

но идва винаги различна.

И макар да почва винаги с това -

пеперуди пърхащи в стомаха,

любовта понякога е онова,

което никога не си очаквал,

не си мечтал, дори не си поискал...

И в туй се крие нейната магия.

Тя знае как да те притисне,

за да покаже, че пред нея си безсилен.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??