Любовта не умира два пъти!
Ако случи се - не е любов!...
Не е бивала Тя във съня ти
и за Нея не бил си готов!...
На погрешен адрес всички думи
са звучали в смълчания парк!
Ще изтрие тях времето с гума,
ще е пусто в душата ти пак...
Но ще спре някой ден Тя при тебе!
Ще изпрати сърцето сигнал!...
Туй е миг като въздух потребен,
ти за него до днес си живял!...
© Роберт Всички права запазени