21.05.2024 г., 11:03 ч.

Любовта от пръв поглед… 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
114 2 2

Любовта от пръв поглед е в очите ти,

случайност или съдба в теб се появи.

Така изведнъж и без да я очаквам аз,

дойде любовта в мен от пръв поглед.

 

Дойде и гола се настани в сърцето ми,

любовта от пръв поглед по лицето ми.

Дойде любовта, красива и неканена,

по-романтична от Луната и звездите…

 

Дойде любовта и носеше лицето ти,

и вълшебство случи се в душите ни.

И така от пръв поглед се влюбих в теб,

още откакто те видях срещу мен…

 

Влюбих се в теб без да искам, и в миг,

и просто настани се в ума и душата ми.

И не разбрах как случи се тя изведнъж,

любовта от пръв поглед в очите ми…

 

Но превърнах се в най-щастливия човек…

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря от сърце! 🤗🤗🤗
  • Да! Такава е любовта от пръв поглед. От както свят светува, сякаш думите не стигат, толкова много има да се каже за нея! Хубаво описание, поздрави! Гласувам с 5!!!
Предложения
: ??:??