19.08.2009 г., 18:28 ч.

Любовта от сърцето извира 

  Поезия » Любовна
742 0 0

Любовта от сърцето извира.

Тя е радост и сила,

щастие и Благослов,

порив нов за нов живот !

Любовта от сърцето се ражда.

Радост и болка поражда.

Любовта се усеща

със зова на сърцето,

с дъха на морето,

със слънцето в небето,

с красотата на полето,

с аромата на цветята,

със славея в гората,

с вятъра в косата,

с докосването на ръцете,

с погледа, със жеста,

с нежността...

Усеща се, усеща любовта...

© Снежана Терзиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??