Любовта от сърцето извира.
Тя е радост и сила,
щастие и Благослов,
порив нов за нов живот !
Любовта от сърцето се ражда.
Радост и болка поражда.
Любовта се усеща
със зова на сърцето,
с дъха на морето,
със слънцето в небето,
с красотата на полето,
с аромата на цветята,
със славея в гората,
с вятъра в косата,
с докосването на ръцете,
с погледа, със жеста,
с нежността...
Усеща се, усеща любовта...
© Снежана Терзиева All rights reserved.