5.04.2020 г., 10:37 ч.

Любовта, с която всичко мога 

  Поезия » Строги форми
818 0 1

Не искам да си мисля, че заблуда

е твоето вълшебно обаяние.

Съмненията заличи с почуда,

с най- творческото ангелско сияние.

 

Погледни ме, не от разстояние,

а от близо с радост светлоока.

Усмихни се с устните мечтание,

с любовта, с която всичко мога.

 

Прегърни душата с вяра в Бога,

със ръце в крила превъплътени.

Топлина си жива ти. Тревога

не усещам в дните откровени.

 

Целуни сърцето ми отново,

моя ум дари с блажено слово.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??