5.03.2009 г., 22:15 ч.

***(Любовта се завръща...) 

  Поезия » Друга
659 0 4

***

Любовта се завръща. О, виж я,
забързана като добиче.
Смогва едва. Едва диша.
Все по-малко защото обичаме.

Благодатно във нас ще навлезе.
Ще ни върне света като смисъл.
Ще изпълни сърцето с поезия,
която сам Бог е написал.

И когато докрай ни засити,
ще поеме в посока незнайна.
Но ще доживяваме дните
с хляба на нейната тайна.

© Константин Делов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??