15.09.2010 г., 0:21 ч.

Любовта си умира самичка... 

  Поезия » Друга
759 0 0

 

Когато си тръгва любима

и вземе със себе си всичко,

не тъжи по надежди отминали

(често с нас си играят игричка).

 

Цял живот все се учим да губим

и любови ще идват и тръгват.

Сине мой, сине, не се предавай,

отдъхни и отново потегляй!

 

А когато сълзите напират

в твоите сини, красиви очички,

погледни, колко ярко е Слъцето,

като Господ-обича ни всички!

 

Аз във всяка от свойте молитви

ще се моля за теб - Да пребъдеш!

И ще бъда (макар и невидим)

твоя ангел в съня и пазител!

.........................................................

Когато си тръгва любима

и по бузите парва сълзичка,

запомни, сине мой, не проклинай,

любовта си умира самичка...

 

© Анета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??