17.08.2007 г., 11:59 ч.

Любовта умира 

  Поезия
814 0 2
Не мога да забравя тази вечер
и погледа ти, който в мен се взираше,
не мога да се доближа до теб сега,
усещах, че нашата любов умираше.

Предполагам, че това е просто начинът
да вкуся от сълзите на раздялата,
в очите ми четеш тъгата,
която винаги ме е издавала.

Не мога аз да върна вчерашния ден
и любовта, която в двама ни живя,
сега очаквам утрешния ден,
за да забравя що е любовта.

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??