25.04.2012 г., 17:36 ч.

Люляк и любов 

  Поезия » Любовна
840 1 5

Нощта наметна тъмния воал

и спусна се полека над земята

ефирна, сякаш тръгнала на бал,

танцуваща под звездната позлата.

 

Ухание на люляк и любов

докосна ми със нежност сетивата

и сграбчи ме пак оня порив нов,

понесе ме високо в небесата.

 

В такава нощ не искам да заспя,

а искам да танцувам под звездите

и твоето име само да шептя,

да ти целувам мислено очите.

 

Ухание на люляк и любов

навярно те погалва в тъмнината

и ти сънуваш оня порив нов,

издигнал ни със теб до небесата!

 

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??