16.12.2012 г., 17:12 ч.

Люляк лилав 

  Поезия » Друга
557 0 1

Люляк има в стаята.

Лилав люляк -

в стъклена

прозрачна,

релефна ваза.

 

Мирис на люляк.

Лилав.

За радост ми нашепва

- нова и вечна,

блестяща като слънчевите

отблясъци на стъклото:,

и с мъдростта на лилавия цвят,

с престижа на лилавия люляк уханен.

 

4.05.1991г.

© Марина Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??