21.06.2011 г., 17:27 ч.

Мафиотски копнежи 

  Поезия » Пародии
1345 0 14

МАФИОТСКИ КОПНЕЖИ


(По Христо Смирненски)


Не ме блазни великата съблазън

да бъда политик във тоз живот.

Но никак не е зле да съм помазан

за бос на банда - печен мафиот.

Ще смъкна съвестта си в портмонето

и функции красиви ще ù дам.

Щом падне от очите ми пердето,

ще грабя безогледно и без срам.

Не ще ми натежи подобна участ,

от евро няма да ми стане зле.

Уиски с лед порядъчно ще смуча,

ще пуша със персийско наргиле.

Бамбини с голи кълки покрай мене

рахата ми с любов ще украсят.

Ще ги дундуркам сладко на колене,

додето като буби не заспят.

И пак ще грабя, пак със кеф ще пия,

не ще изпусна ни един момент.

А после може и да се навия

да си закупя собствен парламент.

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??