9.01.2018 г., 19:26 ч.

Магазин за месо... и още нещо 

  Поезия » Свободен стих, Друга
362 0 3

Имах приятел, който работеше в магазин за месо.
Хората поръчваха, а той раздаваше.
- За мен две вратни пържоли,

за мен половин килограм пилешко филе!
Мисълта ми беше...
Не можеше ли да се отвори магазин,

в който да се раздава любов, щастие, време?
Все едно отиваш да си купиш любимия шоколад
- Добър ден, половин килограм любов!

 

... Колко ви дължа?
 

© Константин Стефанов Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??