21.02.2017 г., 13:04 ч.

Магично 

  Поезия » Любовна
492 0 0

Ако можех, бих ти взела Тъгата,

бих и сложила пудра и грим,

после заедно с Теб и Луната,

звездите в захлас ще броим.

 

Ако можех, бих изпила Сълзите,

скрити тайничко в нощния хлад.

Хляб от обич ще замеся с вълните,

никога да не изпитваш глад.

 

Ако можех, бих взривила Тъмата ти,

да изчезне за миг, без следа.

Всъщност мога и прегръщам душата ти,

с моя огън стопявам леда.

© Марияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??