5.06.2008 г., 9:29 ч.

Магия - 1 

  Поезия » Любовна
552 0 3
Магия  - 1

Магията на залеза
и чарът на нощта -
очакване, вълнение,
романтика, мечта!

Усмивки, радост,
танци под звездите.
Любов, шампанско,
блясък във очите -

мечта за щастие
и обич споделена -
единствено властни
в огромната Вселена!

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??