16.10.2013 г., 22:34 ч.

Магия 

  Поезия » Любовна
611 0 2

   Магия

 

Днес пък искам да направя

магия за късмет!

Не зная как се прави

дали до обед или след обед.

 

Ще взема щипка от Дъгата,

та шарен да ми е Светът...

парченце камък от Луната

да бъде хубав и Денят!

 

А после Слънчо ще затворя

в бурканче Щастие и там,

по щипка Обич ще поставя

и още малко женски Плам!

 

С Усмивка всичко ще завържа,

с Целувка ще го запоя,

с конци от Щастие ще свържа,

Късметът ще ми е това!!!

  

Мариана Василова

 

© Мариана Василова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??