Магия
Днес пък искам да направя
магия за късмет!
Не зная как се прави
дали до обед или след обед.
Ще взема щипка от Дъгата,
та шарен да ми е Светът...
парченце камък от Луната
да бъде хубав и Денят!
А после Слънчо ще затворя
в бурканче Щастие и там,
по щипка Обич ще поставя
и още малко женски Плам!
С Усмивка всичко ще завържа,
с Целувка ще го запоя,
с конци от Щастие ще свържа,
Късметът ще ми е това!!!
Мариана Василова
© Мариана Василова All rights reserved.