4.04.2020 г., 15:50 ч.

Магия за любов 

  Поезия » Строги форми
946 1 1

Магия за любов е твоят стих.

Дори за миг не се и усъмних

в прекрасната му чистота и зов.

О, глас на муза с искрен благослов

и от душа, и от сърце открих.

 

До вчера сякаш бил съм глух и тих,

и някак сляп, но днес се просветлих,

че ти дойде, яви се с порив нов,

с послание - магия за любов.

 

Четейки те в мечтите се вглъбих,

отскубнах се от свят безжално лих.

Лъчите ти разсейват зъл покров,

изгарят грехове и хлад суров.

И влюбен съм и друг аз как ли бих

могъл да съм... Магия за любов.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??