Магия за любов е твоят стих.
Дори за миг не се и усъмних
в прекрасната му чистота и зов.
О, глас на муза с искрен благослов
и от душа, и от сърце открих.
До вчера сякаш бил съм глух и тих,
и някак сляп, но днес се просветлих,
че ти дойде, яви се с порив нов,
с послание - магия за любов.
Четейки те в мечтите се вглъбих,
отскубнах се от свят безжално лих.
Лъчите ти разсейват зъл покров,
изгарят грехове и хлад суров.
И влюбен съм и друг аз как ли бих
могъл да съм... Магия за любов.
© Асенчо Грудев All rights reserved.