2.03.2011 г., 22:46 ч.

Магия за обич 

  Поезия
632 0 3

Залез със цвят на малина

се плъзна по прашния гюм...

Глътка рубинено вино,

Капка любовен парфюм,

 

стръкче омайниче, китка

босилек, девичи сълзи...

и самодивска напитка

в гюма от слънце кипи.

 

Щипка от дяволско биле,

капка от еньовски дъжд...

За да не ми се наимаш,

щом си ме вкусил веднъж.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??